Groothandel

Als vaste visleverancier aan de Horecasector kent ‘Jens Zeevisgroothandel bvba’ zijn gelijke niet. Iedere dag van het jaar (dus ook op zon- en feestdagen!!) wordt permanent ‘non-stop’ geleverd.
Concreet: de klant belt,… wij reppen ons zo vlug mogelijk naar de klant toe…, sommigen worden niet zelden tot zesmaal per dag beleverd! Dus steeds verse producten in huis om uw klanten enkel de meest verse vis voor te schotelen! Verse vis, diepvriesproducten, mosselen, oesters, kreeft, gerookte producten, … maakt niet uit de service is steeds ‘uitmuntend’.

Sedert 2007 worden onze koelwagens zelfs getraceerd in ‘real-time’ wat ons toelaat nog vlugger in te spelen op de vraag van de klant, voornamelijk dan wat betreft de levering van mosselen, soms is er minder dan een kwartier tussen een binnenkomend order en de levering ervan!

Het spreekt voor zich dat door onze complementaire activiteiten (kleinhandel, winkelverkoop, markthandel) we een assortiment verse vis en visserijproducten kunnen voeren die hun gelijke niet kennen. Niet alleen in de eerste plaats verse Noordzee vis aangekocht op de diverse veilingen, maar ook de vele geïmporteerde soorten zoals, Deense kabeljauw, Noorse zalm, Yellow fin tonijn, …

Steeds wordt alle vis en afgeleide producten in eigen beheer verwerkt; dit is voor ons de enige garantie om het product op te volgen vanaf de aankoop t.e.m. de levering bij de klant.

Import. Iedere dag van de week wordt geïmporteerd uit vnl. Denemarken en Frankrijk (Normandie & Bretagne). Dit stelt ons in staat u steeds de garantie te bieden uw klanten ‘kraakverse’ producten voor te schotelen. Mosselen en oesters uit Zeeuws Vlaanderen (Yerseke) worden zelfs tot tweemaal per dag aangevoerd. (ook gedurende het weekend). In extremis worden de mosselen met eigen transport uit Yerseke gehaald om toch maar te kunnen excelleren met onze service.

Een ruim aanbod aan diepvriesproducten sluit ons assortiment af: scampi’s & gamba’s, kabeljauwhaasjes, krab, kreeft, tonijntournedos, pangasius, tongrolletjes, zeevruchtenmix, garnalenkroketten en kaaskroketten, langoustines, kikkerbillen, wijngaardslakken, Noorse schotels, enz.