Mosselen

Mosselen van bij Jens, een verhaal apart!

Iedere dag tweemaal aanvoer vanuit Yerseke (NL.), van Zeeuwse mosselen, Zeeuwse oesters, noordkrompen, alikruiken, Oosterschelde kreeft, mesheften, kokkels, …

Reeds jaren leverancier van verschillende merknamen Zeeuwse mosselen. Dit laat ons toe steeds die beste kwaliteit van het ogenblik te kiezen én onze onafhankelijkheid te vrijwaren.

Wij streven ernaar om die Zeeuwse mosselbedrijven te kiezen die geschoeid zijn op een familiale leest en de kwaliteit van hun producten hoog in het vaandel dragen. Terecht onderscheiden deze mosselproducenten zich op het vlak van kwaliteit en degelijkheid t.o.v. hun collega’s. Geen holle ‘reclameslogans’ maar ‘intrinsiek’ goede producten!

Mosselen zijn verkrijgbaar in jute van 15kg of in kartons van 10 x 1kg lekvrij verpakt (handig in ’t stil seizoen)

Permanente non-stop levering met koelwagens aan de Westkust. Onze koelwagens gaan steeds de baan op met ‘voldoende stock’ aan boord om zo efficiënt mogelijk in te spelen op de noden van de klant.

In de periodes dat er geen Zeeuwse mosselen voorradig zijn wordt uiteraard uitgekeken naar aanvaardbare alternatieven: Deense, Noorse, Franse, Ierse, Italiaanse, Griekse, … al naargelang de geboden kwaliteit en prijszetting. Eveneens zijn de hangcultuur mosselen op tijd en stond op het appel.

Voor de Zeeuwse hangcultuur kiezen we resoluut voor de crème de la crème…”Neeltje Jans” Zeeuwse hangcultuur mosselen én met “Zeker Zeeuws” label als bijkomende garantie voor authenticiteit & kwaliteit!